Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ayla, Antonio D & O-Hund

maj 7 @ 20:00 - 23:00

Ayla, Antonio D & O-Hund med ”Inga Restriktioner Tour”

Restriktionerna är över! I vår kommer det att firas när Skånes tyngsta kombination av artister äntligen förverkligar sin vision. En gemensam show med det bästa ur sin katalog!
Hela showen backas upp av producenten, artisten och dj:n Soleil Camara. Artisternas olika sound kommer att flätas ihop till ett oförglömligt uppträdande där gammalt och nytt får leva i symbios med publiken. Mer exklusivt kan det inte bli. Mer vibb får du leta efter!

Ayla

Med albumet ”Klarspråk” överträffade Ayla ett uppskattat debutalbum och är nu tillbaka i studion. Där skapas än en gång material som kommer att skriva historia. En berättelse som garanterat kommer att bli del av kommande liveframträdanden i år!

Antonio D

Antonio D har två hyllade EP:s i bagaget där varje ton och steg har gjort avtryck. Från Karlshamn till Kingston, från Kingston till Karlshamn! De senaste singlarna ”Baluns” med Dirty Jens och ”Säg Till Mig” kommer tillhöra hans kommande album, som är ett av flera pågående projekt att se fram emot.

O-Hund

O-Hund har spridit vibes sedan wayback! Både djup, glädje och inspiration har en plats i musiken som alltid levereras med en unik energi. ”Wayback” och ”Fjärilar” är de två första singlarna från det kommande reggaeprojektet med Wha Gwaan Band. I mars släpps singeln ”Leva Längre”!

 

BOKA BILJETT

Detaljer

Datum:
maj 7
Tid:
20:00 - 23:00

Arrangör

Makeriet i Örebro

Plats

Makeriet i Örebro
Kungsgatan 3
Örebro, 70211 Sverige
+ Google Map
Telefon:
019-25 20 25
View Plats Website