Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bo Sundström med band

april 21 @ 19:00 - 21:00

En nära kväll med Bo Sundström med band

Bo Sundström, sång Daniel Fredriksson, trummor Vladan Virant, piano John-Erik Bentlöv, trumpet Björn Jansson, sax Robert Östlund, gitarr Ulf Engström, bas

I över 25 år har Bosse med Bo Kaspers Orkester och deras unika sound blivit ett av Sveriges mest uppskattade liveband och med över en miljon sålda album och fem listettor på den svenska albumlistan räknas dom till de absolut största namnen på den svenska musikscenen i modern tid. Bo Kaspers Orkester har precis avslutat den hyllade scenföreställningen “Allt ljus på oss” som spelat för fulla hus på Rondo i Göteborg, Cirkus i Stockholm samt på storslagen arenaturné 2018-2022. Sommaren 2018 var Bo Kaspers det band som blev utvalda att leda Allsångstimmen på Skansen som då slog publikrekord.

Bo Sundström har spelat in en skiva där han gör egna svenska tolkningar på några utvalda sånger ur den amerikanska jazzrepertoaren. Skivan som fått namnet ”Mitt dumma jag” är inspelad på klassiska Atlantstudion i Stockholm och släpptes den 25:e januari 2018 och fick strålande recensioner.

Bo Sundström blev 2018 års pristagare till det prestigefyllda Evert Taubestipendiet med motiveringen: “Vår pristagare har en förmåga att fånga det lilla ögonblicket, det till synes triviala och göra det till stor poesi. Livsöden likväl som små detaljer fångas i väl avvägda strofer, ofta med finurliga ordvändningar”.

Boka Biljett

Detaljer

Datum:
april 21
Tid:
19:00 - 21:00

Arrangör

Makeriet i Örebro

Plats

Makeriet i Örebro
Kungsgatan 3
Örebro, 70211 Sverige
+ Google Map
Telefon:
019-25 20 25
Visa Plats-webbplats