Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Py Bäckman & Janne Bark

maj 12 @ 19:00 - 21:00

Py Bäckman och Janne Bark, två musiklegender på samma scen!

Py & Janne har sedan 2013 jobbat med projektet ”Py & Bark”, där de gemensamt komponerade låtarna resulterat i ett skivsläpp och därefter uppskattade turnéer för slutsålda hus runt om i hela Sverige.
Nu kommer de till Örebro och Makeriet!

Py Bäckman, nyligen invald i ”Swedish Music Hall of Fame”, har en gedigen karriär som textförfattare, låtskrivare och artist. Hon har bl.a skrivit ”Stad i Ljus”, ”Gabriellas sång” och ”Vandraren”. Py har även ett förflutet som artist i Raj Montana Band där Dan Hylander medverkade.
Förutom sitt jobb med kyrko-körer runt om i Sverige, har Py släppt ny musik hela tiden, bl.a med ”Lotta på Liseberg”.

Janne Bark är mest känd som Ulf Lundells gitarrist och följeslagare, vilket han har varit sedan början på 80-talet.
Janne har jobbat med de flesta inom musikeliten, tillsammans med Niklas Strömstedt och super producenten Lasse Lindbom hade de gruppen Triad som släppte super hiten ”Tänd ett ljus”, även samarbeten med bl.a M. Rickfors, Uno Svenningsson, Annelie Rydé och Marie Fredriksson finns i Janne Barks repertoar.
Den långa karriären har gett Janne möjligheten att spela på dom största scenerna i Norden, bl.a Roskilde, Skansen, Slottsruinen på Öland och Globen. Han har även tilldelats ett antal utmärkelser så som Guld skivor, Platina Skivor och stipendium från SKAP, för lång och trogen tjänst.

BOKA BILJETT

Detaljer

Datum:
maj 12
Tid:
19:00 - 21:00

Arrangör

Makeriet i Örebro

Plats

Makeriet i Örebro
Kungsgatan 3
Örebro, 70211 Sverige
+ Google Map
Telefon:
019-25 20 25
View Plats Website