Lunch v.16
v.16
Veckans soppa
Toscansk tomatsoppa
Måndag
Fisk: Pocherad lax med ört och- romsås samt kokt delikatess potatis
Kött: Bakat kycklinglårfilé med ramslöksmajonnäs och potatisgratäng
Tisdag
Fisk: Makeriets bouillabaisse serveras med aioli och dillkokt potatis
Kött: Köttbullar med gräddsås lingon och gurka samt potatismos
Onsdag
Fisk: Pocherad torsk med brynt smör, pepparrot och räkor, serveras med citronkokt potatis
Kött: Ungersk gulasch serveras med basmatiris och smetana
Torsdag
Fisk: Frasig kolja med dansk remouladsås och kokt potatis
Kött: Kålpudding med gräddsås och lingon, serveras med kokt potatis
Fredag
Fisk: Pocherad lax med tryfferad vitvinssås, dill och räkor, serveras med dillkokt potatis
Kött: Kycklingscnitzel med rostad potatis och srirachamajonnäs
Lördag -149kr
Fisk: Varmrökt regnbåge med romsås och kokt delikatess potatis
Kött: Makeriets biff Rydberg på oxfilé
Alltid
En mycket trevlig salladsbar.
Måndag till fredag 119kr 11.30-14.00
Lördag 149kr 12.30-15.00