Dagens lunch V. 22
Veckans Soppa
Tomatsoppa
Måndag
Kött: Het kycklinggryta med lök och paprika serveras med basmatiris
Fisk: Bakad torsk med vitvinssås, toppad med örter och räkor samt stompad potatis med dill och citron
Tisdag
Kött: Korvstroganoff med gröna ärtor och basmatiris
Fisk: Laxpudding, serveras med skirat smör och picklad rödlök
Onsdag
Kött: Rimmad oxbringa med pepparrotsås och kokt delikatesspotatis
Fisk: Pestobakad kolja med vitvinssås och rostad potatis
Torsdag
Kött: Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Fisk: Fiskgryta med gröncurry, smaksatt med citrongräs och koriander, basmatiris
Fredag
Kött: Frasig fläskschnitzel med rödvinssås och jalapenomajonnäs, rostad potatis
Fisk: Rostad lax med räk och dillsås, kokt delikatesspotatis
Lördagslunch
12.30-15.00, 189 kr
Kött: Rödvinsbräserade oxkinder, serveras med palsternacka -och potatispuré
Fisk: Inkokt lax med dillmajonnäs, serveras med kokt potatis och fänkålssallad
Du är varmt välkommen!
Har du frågor om matens innehåll och allergier? Fråga någon av oss, vi hjälper dig gärna.
Med reservation för ändringar och fel.