Gör inga ändringar här! Det finns en egen Adminmeny som heter ”menyer”.

Ring Mikael på 0733-42 40 41 närhelst för snabb genomgång.

À la carte meny

À la carte Menyn

Förrätter

Toast skagen 139
Med surdegsbröd toppat med löjrom

Jordärtskockssoppa 125/195
Stekt svamp, picklad silverlök, krispig bresaola

Asiatisk tartar 135
På nötinnanlår uppsmakat med chili, salladslök, vitlök,
kinesisk vinäger och toppat med citrongräs- ingefärsmajonnäs, puffat ris och krispig schalottenlök

Laxtaco x 2 145
Krispig wonton fylld med lax, sesamfrön, salladslök, picklad chili och japansk majonnäs

Klassisk löjrom 289

Ölplätt 65st eller 160 för 3st
toppas med vår härliga tartar

Majschips 129
Löjrom, smetana, rödlök och dill

Varmrätter

Moules frites 235
Blåmusslor med vitlök, vitt vin och grädde serveras med aioli, bröd och pommes

Stor Toast skagen 249
Klassiker med smörrostat bröd toppas med löjrom

Kryddsotad hjort 335
Stuvad kål, svartvinbärsgel, krispig potatiskrokett
smaksatt med gammelknas, svamp och timjan, picklad steklök, viltsky

Grillad rotselleri (vegetarisk) 225
Lins och svampragu, smörad svampbuljong,
picklad steklök, krispig kål och friterad sötpotatis

Chili cheese burgare (Går att få vegetarisk) 215
Karamelliserat rökt sidfläsk, trippel väddöcheddar,
picklad chili och majonnäs. Serveras med pommes frites

Hel Tartar 249
Nötinnanlår uppsmakat med chili, salladslök, vitlök,
kinesisk vinäger och toppat med citrongräs- ingefärsmajonnäs, puffat ris och krispig schalottenlök.
Serveras med pommes frites och aioli

Rimmad bergtunga 325
Skummad chablissås med krondillspicklad gurka,
forellrom och gräslök, pressad potatis

GRILLAT
Flapsteak från Uruguay 335
Svensk Hängmörad klass 5 entrecote 375
Svensk Oxfilé från Dalsjöfors 475
Allt kött serveras med ditt val av bordelaisesås eller tre pepparsås samt ditt val av
friterad potatis eller sidesallad

Dessert

Crème brûlée 109
Rivesaltes ambré AOP VDN

Pralin 25

Glass/sorbet, en rejäl sked 55

Päron 125
Cognacsmarinerade päron och karamelliserat päron med vaniljglass,
kanderade nötter, misokolasås och oxalis
Sauternes

Makeriets chokladkupol 125
Fylld med mandel, chokladbrownie
och vaniljglass. Serveras med inkokta körsbär
Tesauro Recioto Valpolicella

HÖSTENS AVSMAK

Smaksatt ostron, ponzu och forellrom
champagne Philipponnat Royale Réserve brut – Pinot noir 67 %,
Chardonnay 29%, Pinot meunier 3%

Jordärtskockssoppa, stekt svamp, picklad silverlök,
krispig bresaola och puffat bovete
Bellucci – Erdevik – Tamjanika 100%

Asiatisk tartar nötinnanlår uppsmakat med chili, salladslök, vitlök,
kinesisk vinäger och toppat med citrongräs- ingefärsmajonnäs,
puffat ris och krispig schalottenlök
Clos du bois – Pinot noir 100%

Rimmad bergtunga, skummad chablissås med krondillspicklad gurka,
forellrom och gräslök, pressad potatis
Tierra Palms – Chardonnay 100%

Kryddsotad hjort, stuvad kål, svartvinbärsgel, picklad steklök, viltsky och krispig kål.
Oakover, swan valley – nikola estate – Shiraz 100%

Cognacsmarinerade päron och karamelliserade päron med vaniljglass, kanderade nötter,
misokolasås och oxalis
Château rieussec, Sauternes AOP

Pralin
Porto Niepoort Late Bottled Vintage

Matpaket 745kr
Dryckespaket 495kr

Du är varmt välkommen!

Har du frågor om matens innehåll och allergier? Fråga någon av oss, vi hjälper dig gärna.

Med reservation för ändringar och fel.