Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lollo Gardtman ft Whispering band

april 4 @ 19:30 - 21:30

Lollo Gardtman ft Whispering band
Respect a tribute to Aretha Franklin.
Aretha Franklin gjorde sin skivdebut 1956 med albumet ”Songs of Faith” vid endast 14 års ålder. Trots måttlig framgång på det stadiet var detta startpunkten för en enastående karriär.
På 1960-talet inledde Franklin ett framgångsrikt samarbete med Atlantic Records och blev snabbt känd som ”Queen of Soul”. Hennes unika sångtalang och emotionella djup gjorde henne till en ikon inom soulmusiken. Hits som ”Respect”, ”Think” och ”Chain of Fools” cementerade hennes plats som en av de största sångerskorna genom tiderna.
Aretha Franklin fortsatte att dominera musikscenen i över sex decennier. Hon samarbetade med många artister och lämnade ett oförglömligt avtryck på musikhistorien. Hennes bortgång 2018 markerade slutet på en enastående karriär, men hennes arv lever vidare genom hennes tidlösa musik och inflytande.
Göteborgsbaserade sångerskan Lollo Gardtman briljerar med en kraftfull och soulig sångstil, driven av sin kärlek till musiken. När hon nu tar sig an Aretha Franklins låtar tillsammans med Whispering Band skapas en hjärtevärmande hyllning fylld av personliga tolkningar och magisk energi.
 

Detaljer

Datum:
april 4
Tid:
19:30 - 21:30

Arrangör

Makeriet i Örebro

Plats

Makeriet i Örebro
Kungsgatan 3
Örebro, 70211 Sverige
+ Google Map
Telefon
019-25 20 25
Visa Plats-webbplats